Zoekt u naar de perfecte vloer voor uw woning of kantoor? Bij PVC Vloeren Kopen staan we voor u klaar om deze belangrijke keuze zo soepel mogelijk te maken. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche weten we precies hoe we uw wensen kunnen omzetten in een prachtige, duurzame vloer.

Hoe We Te Werk Gaan:

  1. Inspiratie & Oriƫntatie: Neem een kijkje op onze website om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden. Van houtlook tot steenmotief, we bieden een breed scala aan stijlen.
  2. Eerste Contact: Neem gerust contact met ons op via WhatsApp, e-mail of telefoon. Wat voor u het gemakkelijkste is. Wij staan open voor al uw vragen en suggesties.
  3. Uw Wensen In Kaart: Tijdens dit eerste contact bespreken we uw eisen en voorkeuren. Op basis hiervan ontvangt u een voorlopige prijsopgave en plannen we desgewenst een afspraak op locatie.
  4. Persoonlijk Advies: Tijdens de afspraak op locatie analyseren we de ruimte om te zien wat het beste bij u past. We meten alles nauwkeurig op en bekijken welke vloer het meest geschikt is voor uw situatie.
  5. Definitieve Offerte: Na ons bezoek sturen we u een gedetailleerde offerte, inclusief alle kosten en opties.
  6. Uw Droomvloer Realiseren: Zodra u akkoord gaat met de offerte, gaan we aan de slag om uw droomvloer te installeren. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van begin tot eind, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Bij PVC Vloeren Kopen combineren we huiselijkheid met professionaliteit. Onze aanpak is persoonlijk, betrokken en volledig afgestemd op uw unieke situatie. Zo realiseren we samen uw ideale vloer. Neem vandaag nog hier contact met ons op en zet de eerste stap naar uw nieuwe vloer!

Hier kunnen wij precies zien wat wel en niet voor u gaat werken en wat wij voor werk moeten verrichten om uw droomvloer te leveren.

Daarna krijgt u de definitieve offerte en dan maken we het rond.